EN NL

Phishing mail VGZ: Betalingsherinnering

U kunt een mail ontvangen uit naam van VGZ ( noreply@vgz.nl ) met een laatste betalingsherinnering. Trap hier NIET in! De link waar u naartoe wordt gezonden is ( https://vgz.ideal-nl.site/betalingen/factuur-betalen.php ), dit heeft niets te maken met VGZ. Hieronder staat de mail zoals deze naar u wordt verzonden. Als u andere spam of phishing mails ontvangt kunt u deze sturen naar spam@profscomputers.nl zodat wij ze op de site kunnen plaatsen om andere mensen te waarschuwen.

 

Betaalverzoek

Bekijk online versie

Beste meneer/mevrouw ,

Let op:Dit is uw laatste herinnering, indien de betaling niet tijdig binnen is zal vroegtijdige aanmelding bij het CAK plaatsvinden.

Het is weer tijd om uw zorgpremie te betalen. Het bedrag betaalt u eenvoudig en veilig via de onderstaande knop.

Factuur info:
Factuurtype:
Te betalen voor:
Status:
Betalingskenmerk:
Klantnummer:
Laatste herinnering
Openstaande factuur
25-05-2021
onbetaald
5002836453877700
5489077700

Factuur bekijken en dan betalen?
Om uw privacy te beschermen, sturen we nooit de factuur mee in de mail. Wilt u de factuur bekijken en dan betalen? Dit doet u in Mijn VGZ of de VGZ Zorg app.

> Ga naar Mijn VGZ


Bedrag anders dan verwacht? Het kan hieraan liggen
- Er zit mogelijk een termijnbedrag voor het eigen risico of een betalingsregeling bij
- U heeft mogelijk uw zorgverzekering gewijzigd waardoor u een andere premie betaalt

Herinner me later om te betalen
Komt dit betaalverzoek nu even niet goed uit? Dan kunt u zelf een datum en tijdstip kiezen waarop u een geheugensteuntje wilt ontvangen om te betalen. Dit doet u heel eenvoudig via onze site. U kunt ervoor kiezen om het geheugensteuntje te ontvangen tot en met de uiterste betaaldatum van deze factuur.

Met vriendelijke groet,
VGZ

Hoe herkent u onze e-mails?
Controleer via onderstaande link of deze e-mail echt afkomstig is van VGZ.
Veiligheidscheck

Download de VGZ Zorg app

Privacy  |   Contact  |   VGZ.nl

Wij verzoeken u vriendelijk 'noreply@vgz.nl' toe te voegen aan de bekende/veilige afzenders in uw e-mail programma, zodat onze e-mails altijd correct bij u aankomen. Deze e-mail is uitsluitend bestemd voor gebruik door de persoon (personen) aan wie deze e-mail gericht is (de bedoelde ontvanger(s)). De inhoud van dit bericht is vertrouwelijk en mag nimmer aan derden worden doorgegeven via e-mail of publicatie in welke vorm dan ook. Als u niet de bedoelde ontvanger bent, kan u dit doorgeven op deze pagina . Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC. Apple en het Apple logo, zijn merknamen van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen en regio's. App Store is een service merk van Apple Inc. Aan de informatie in deze e-mail kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. MPID:1173499549